Om Nettverksdagene:

Nettverksdagene er en karrieremesse drevet av studenter ved masterstudiet Kybernetikk og robotikk ved NTNU. Det er et årlig arrangement av studenter fra 3. årstrinn med den hensikt å knytte kontakt mellom studenter og bedrifter innenfor relevante fagområder. Arrangementet finner sted i Glassgården i Elektrobygget på Gløshaugen. Dette fungerer som fellesområdet til studenter ved linjene Kybernetikk og robotikk, Energi og miljø, Elektronisk systemdesign og innovasjon og Kommunikasjonsteknologi.

Om Prediktor:

Prediktor er en ledende leverandør av industrielle IT-produkter, løsninger og tjenester. Siden oppstarten i 1995 har vi gitt verdiskapende muligheter til industrikunder over hele verden, og vår installerte base i dag teller flere tusen systemer basert på vår Apis produktserie. Prediktors hovedkontor ligger i Fredrikstad, og vi har kontorer i Porsgrunn. Som kybernetikkstudent er du en perfekt match for Prediktor, ettersom vi trenger din prosesskunnskap sammen med OT / IT -ferdigheter og systemkunnskap for å realisere oppdraget vårt, å hjelpe industrielle selskaper å produsere optimalt.

Moderne industri har et økende behov for systemer som kan gi dem data for å gi kunnskap og dypere forståelse av deres drift, og gjennom dette optimalisering og forbedring. Prediktor leverer IIOT og big data systemer og løsninger som gjør dette basert på vår egen software platform og mange års erfaring innen effektiv og pålitelig innsamling, lagring, uthenting og analyse av sensordata sammen med kybernetikk og produksjon. Vi opplever nå et sterkt økende behov for vår produkter og tilbud og ser derfor etter flere kunnskapsrike, dyktige og motiverte medarbeidere.

Derfor bør du komme innom:

Den viktigste grunnen til at du bør besøke oss er muligheten til å lære av et stort, morsomt og dyktig fagmiljø.

Ved å delta vil du:

  • Lære om mulighetene for videre faglig utvikling og hvordan Prediktor kan hjelpe med å åpne døren til en spennende karriere
  • Lære om vårt brede utvalg av prosjekter med stor betydning i energi-, sol-, olje- og gassindustrien
  • Teste en interaktiv demo ved bruk av maskinlæring og den mest avanserte dashbordteknologien for å visualisere sanntidsdata
  • Få Muligheten til å delta i Speed Interview (31. Januar på Gløshaugen)
  • Mingle med ledere fra Prediktor med kaffe og snacks
  • Vinne kule premier!